Viktig: Denne destinasjonen har muligens iverksatt reisebegrensninger grunnet COVID-19, inkludert begrensninger i losji. Sjekk nasjonale og lokale helseveiledninger for denne destinasjonen før du bestiller.

Lukk
Hopp til hovedinnhold.
Alle overnattingssteder i Napoli, Campania, Italia
1 rom, 2 voksne
Piazza Garibaldi 73, Napoli, 80142, Italia
  • Samle stemplerHer kan du samle stempler med Hotels.com™ Rewards
8,4
Veldig bra9 Alle våre anmeldelser kommer fra ekte gjester som har bodd på overnattingsstedet.verifiserte gjesteanmeldelser
  • 10,0
  • 8,0
  • 6,0
  • 4,0
  • 2,0

Begrens antallet anmeldelser:

9 verifiserte gjesteanmeldelser

Gjestevurdering

Følgende anmeldelser på engelsk er sendt inn av gjester fra andre land

8,0Veldig braInnsjekking jun. 7, 2019
Great b&b in a so so location.
The owner was amazing, don't be fooled by the outside which is somewhat ghetto, the rooms were tiny but clean and the breakfast was amazing! We were a family of 4 and enjoyed our stay. Literally right across the train station, Great WiFi too!👍
edwin2 netters familietur
Ekte gjesteanmeldelse fra Hotels.com

Følgende anmeldelser er blitt sendt inn av hotellgjester fra andre land

10,0EneståendeInnsjekking apr. 22, 2019
Struttura situata all'uscita della stazione ferroviaria centrale, pertanto comodissima per chi arriva in treno, pulita con spazi sufficienti per tre in quanto utilizzata solo per il pernottamento. Consiglio per brevi soggiorni.
4 netters tur
Ekte gjesteanmeldelse fra Expedia
2,0DårligInnsjekking apr. 30, 2019
チェックインの日にビルの入口でベルを鳴らしましたが、誰も返答しませんでした。たまたま通りがかった人にビルの中に入れてもらいましたが、受付に誰もおらず、中に入れなかったので、結局別のホテルを急遽手配しました。その後も何の連絡もなく、対応は最悪です。
1 netters tur
Ekte gjesteanmeldelse fra Expedia
8,0Veldig braInnsjekking jan. 1, 2019
Stanza nuova, pulita e con un bel bagno. Peccato che non ci siano armadi né mensole. Una sera alle 21 non c'era l'acqua calda quindi niente doccia. Per colazione si possono fare richieste per il giorno successivo. Ad esempio abbiamo chiesto del salato e ci hanno preparato panini e toast caldi al momento, oppure avere particolari tipi di brioches. Possibilità di lasciare i bagagli in reception e recuperarli prima della partenza. Personale molto gentile... bravi ragazzi di Napoli che si danno da fare.
3 netters tur
Ekte gjesteanmeldelse fra Expedia
8,0Veldig braInnsjekking jul. 6, 2019
1 netters romantisk tur
Ekte gjesteanmeldelse fra Hotels.com
10,0EneståendeInnsjekking jun. 22, 2019
Alfran1 netters tur
Ekte gjesteanmeldelse fra Hotels.com
10,0EneståendeInnsjekking mai 25, 2019
Martina1 netters familietur
Ekte gjesteanmeldelse fra Hotels.com
10,0EneståendeInnsjekking mai 30, 2019
Martina1 netters familietur
Ekte gjesteanmeldelse fra Hotels.com
10,0EneståendeInnsjekking mai 18, 2019
Mirko1 netters romantisk tur
Ekte gjesteanmeldelse fra Hotels.com
Beklager, det er ingen bilder fra reisende for dette overnattingsstedet.
Anmeldelsene og rangeringene på dette nettstedet viser kun kundenes og leverandørenes subjektive meninger. De verken representerer eller gjenspeiler hva Hotels.com mener. Verken Hotels.com eller noen av partene som står for innholdet i anmeldelsene, kan holdes ansvarlig for eventuelle skader eller tap som følge av bruken av disse anmeldelsene.