Viktig: Denne destinasjonen har muligens iverksatt reisebegrensninger grunnet COVID-19, inkludert begrensninger i losji. Sjekk nasjonale og lokale helseveiledninger for denne destinasjonen før du bestiller.

Lukk
Hopp til hovedinnhold.
Alle overnattingssteder i Sapporo, Hokkaido, Japan
1 rom, 2 voksne

UCHI Living stay NAKAJIMA park

2,5-stjerners2,5-stjerners
8 Chome 1-1, Minami 11 Jonishi, Chuo-ku, Sapporo, Hokkaido, 064-0811, Japan
  • Samle stemplerHer kan du samle stempler med Hotels.com™ Rewards
7,8
Bra11 Alle våre anmeldelser kommer fra ekte gjester som har bodd på overnattingsstedet.verifiserte gjesteanmeldelser
  • 10,0
  • 8,0
  • 6,0
  • 4,0
  • 2,0

Begrens antallet anmeldelser:

11 verifiserte gjesteanmeldelser

Gjestevurdering

Følgende anmeldelser på engelsk er sendt inn av gjester fra andre land

8,0Veldig braInnsjekking sep. 12, 2019
The room so spaces, nice, clean and safe. The park near by so pretty and peaceful. A little far from the station, this is how Japanese life style right , a-lot of walking:) I never walking that much in my life and i love it
joey3 netters vennetur
Ekte gjesteanmeldelse fra Expedia
Svar fra UCHI Living Stay NAKAJIMA Park
Much appreciated for your review on our place! We would love to improve our place from your precious opinion so thanks so much! Also Thanks for your stay and hope you had a great time!

Følgende anmeldelser er blitt sendt inn av hotellgjester fra andre land

8,0Veldig braInnsjekking jan. 1, 2020
家族旅行
とても綺麗でリーズナブルで良かったです。大丈夫駐車場が狭いのが大変でした。
1 netters familietur
Ekte gjesteanmeldelse fra Hotels.com
10,0EneståendeInnsjekking okt. 27, 2019
雰囲気がとてもよく大変満足しています。 すすきのにも歩いて15分くらいなので立地もよくまた利用したいと思いました。
2 netters familietur
Ekte gjesteanmeldelse fra Expedia
Svar fra UCHI Living stay NAKAJIMA park
この度はご利用いただきありがとうございました。綺麗にお部屋をご使用いただき感謝いたします。ご満足いただきとても嬉しく思います。又機会ございましたら、ご連絡いただけると幸いです。
2,0DårligInnsjekking okt. 24, 2019
房間不錯!入住前很麻煩
住宿的地方ㄧ直變動!有好幾間!可以更改 房子不錯!很難找到
HSIN JU2 netters vennetur
Ekte gjesteanmeldelse fra Hotels.com
Svar fra UCHI Living Stay NAKAJIMA Park
この度は口コミを頂きましてありがとうございます。 翻訳を行い理解致しました。 内容としては、場所が見つけにくいと理解致しました。 今後、そのような事が無いように努力を行わせて頂きます。 ご滞在頂きまして有難うございました。
10,0EneståendeInnsjekking sep. 13, 2019
とても綺麗で快適
今まで泊まった中で一番綺麗で快適でした!! また利用したいと思います(*^^*)
anna2 netters familietur
Ekte gjesteanmeldelse fra Hotels.com
Svar fra UCHI Living Stay Nakajima Park
10段階中のうち10も頂けるなんて感謝しております! これからもこの状態をキープ出来るように精進して参ります。 この度はご滞在の程ありがとうございました。
6,0BraInnsjekking aug. 29, 2019
部屋がとても広く、綺麗でよかった。ただ、申し込みの仕方や、事前にいただいた電話での対応がとても雑だった気がする。鍵の開け方や、チェックインまでの準備についてもう少し詳しい説明が欲しかった。
2 netters familietur
Ekte gjesteanmeldelse fra Expedia
Svar fra UCHI Living stay NAKAJIMA Park
貴重なご意見ありがとうございます。 仰って頂いた事を真摯に受け止め、改善に努めて参ります。 この度はご滞在頂きましてありがとうございました。
6,0BraInnsjekking aug. 22, 2019
宿泊者を事前に登録したが入室にとても時間がかかった。案内に電話をしたが、結局施設のタブレットの不具合で、散々な目にあった。
tani2 netters familietur
Ekte gjesteanmeldelse fra Expedia
Svar fra UCHI Living Stay NAKAJIMA Park
正直なお言葉、ご回答ありがとうございます。 入室に関しましては常に改善には努めております。また、タブレットの件ですが当日、機器の不具合が突然起きてしまった稀なケースでございました。 引き続き、精進して参ります。
8,0Veldig braInnsjekking des. 13, 2019
Shun Li2 netters vennetur
Ekte gjesteanmeldelse fra Hotels.com
Svar fra UCHI Living Stay NAKAJIMA Park
Dear Guest Thank you so much for rating us and it means a lot to us Hopefully we’ll see you again at our place and hope you had a great time staying here as well as in Japan. Thank you
10,0EneståendeInnsjekking nov. 28, 2019
TAKAHIRO2 netters vennetur
Ekte gjesteanmeldelse fra Hotels.com
Svar fra UCHI Livinng Stay NAKAJIMA Park
TAKAHIRO様 この度は10の評価を頂きまして誠にありがとうございます。 今後とも精進して参りますのでよろしくお願い致します。 ご滞在ありがとうございました。
10,0EneståendeInnsjekking nov. 13, 2019
SAKON4 netters tur
Ekte gjesteanmeldelse fra Hotels.com
8,0Veldig braInnsjekking nov. 7, 2019
2 netters tur
Ekte gjesteanmeldelse fra Expedia
Svar fra UCHI Living stay NAKAJIMA park
Thank you very much for the evaluation. I will do my best to make my guest comfortable during stay. Thank you for staying this time.
Beklager, det er ingen bilder fra reisende for dette overnattingsstedet.
Anmeldelsene og rangeringene på dette nettstedet viser kun kundenes og leverandørenes subjektive meninger. De verken representerer eller gjenspeiler hva Hotels.com mener. Verken Hotels.com eller noen av partene som står for innholdet i anmeldelsene, kan holdes ansvarlig for eventuelle skader eller tap som følge av bruken av disse anmeldelsene.