Viktig: Denne destinasjonen har muligens iverksatt reisebegrensninger grunnet COVID-19, inkludert begrensninger i losji. Sjekk nasjonale og lokale helseveiledninger for denne destinasjonen før du bestiller.

Lukk
Hopp til hovedinnhold.
Alle overnattingssteder i Bangkok, Bangkok (provins), Thailand
1 rom, 2 voksne

MY LOFT 2 Ratchadapisek36

3-stjerners3-stjerners
54 Ratchadaphisek 36 Alley, Lane 11, Bangkok, 10900, Thailand
  • Samle stemplerHer kan du samle stempler med Hotels.com™ Rewards
8,8
Flott16 Alle våre anmeldelser kommer fra ekte gjester som har bodd på overnattingsstedet.verifiserte gjesteanmeldelser
  • 10,0
  • 8,0
  • 6,0
  • 4,0
  • 2,0

Begrens antallet anmeldelser:

16 verifiserte gjesteanmeldelser

Gjestevurdering

Følgende anmeldelser på engelsk er sendt inn av gjester fra andre land

6,0BraInnsjekking feb. 21, 2020
It was very nice and new, give a very at home vibe but the one big problem is that it was very hot in elevator and easily has lots of ants, and I mean lots
2 netters romantisk tur
Ekte gjesteanmeldelse fra Expedia
8,0Veldig braInnsjekking des. 11, 2019
It have everything I need for a hotel room. Room is nice ! Only local TV channels Not so convenience to access. Far from MRT station. Think first if you need to go out from and back to your room quite a few everyday.
Yan4 netters familietur
Ekte gjesteanmeldelse fra Expedia
6,0BraInnsjekking des. 6, 2019
No staff at check in counter, have to wait so long and no apology at all.
1 netters forretningsreise
Ekte gjesteanmeldelse fra Expedia
Svar fra Kroraphat
Thank you for your feedback. We are apologies that you did not enjoy your experience with us. We take every complaint seriously. Kindly be advised that our team is working on the case and will follow up accordingly. We hope your next stay at My loft hotel will be a pleasant and looking forward to welcoming you back again Best regards,
8,0Veldig braInnsjekking nov. 30, 2019
Bon hôtel, malheureusement un peu loin de tout !
Monique3 netters familietur
Ekte gjesteanmeldelse fra Hotels.com
Svar fra Kroraphat
Thank you for your stay with us. We really hope that we were able to fulfill all your requests and requirements made prior to your stay and that you enjoyed your stay here. We hope that you would like to come and stay with us again. Best regards,
10,0EneståendeInnsjekking nov. 12, 2019
good and clean
Good and clean
Krittibhak1 netters vennetur
Ekte gjesteanmeldelse fra Hotels.com
Svar fra Kroraphat K.
Thank you for your stay with us. We really hope that we were able to fulfill all your requests and requirements made prior to your stay and that you enjoyed your stay here. We hope that you would like to come and stay with us again. Best regards,
10,0EneståendeInnsjekking aug. 11, 2019
I extended my stay here as this place is great feel like my own home. Very easy to find foods. Very quiet and great place to relax. This is like my 2nd home. I will definitely come back again to this place when I am in Bangkok.
RegTraveller4 netters tur
Ekte gjesteanmeldelse fra Expedia
8,0Veldig braInnsjekking aug. 9, 2019
The condo pretty much have everything, the only thing was the slow wi-fi. I hope the management will upgrade the wi-fi connection. The location is not near MRT station but you can easily find grab bike along the main road they will bring you anywhere. The area was handy to find foods because there are so many street vendors selling tasty thai foods along the road and they are not very expensive. Originally I plan to stay for two nights but extend for another 4 nights because I enjoy staying here. The place is very clean and well maintained. I will definitely staying here again next time when I come back to Bangkok.
Ricky2 netters tur
Ekte gjesteanmeldelse fra Expedia

Følgende anmeldelser er blitt sendt inn av hotellgjester fra andre land

10,0EneståendeInnsjekking feb. 24, 2020
ขอบคุณครับทุกอย่าโอเคเดินทางสะดวกของกินหาง่ายไม่เสียงดัง
JABJAB1 netters forretningsreise
Ekte gjesteanmeldelse fra Expedia
8,0Veldig braInnsjekking des. 13, 2019
ห้องไม่ค่อยเก็บเสียง ลิฟท์ช้ามาก ดีที่อยู่ชั้น3 พอเดินขึ้นได้ไหว ห้องติดสระว่ายน้ำำ สวยดี
2 netters romantisk tur
Ekte gjesteanmeldelse fra Expedia
10,0EneståendeInnsjekking okt. 2, 2019
I LOVED IT. simply simple and real. real experience in a local neighborhood with western confort. I will go back for sure
2 netters forretningsreise
Ekte gjesteanmeldelse fra Orbitz
10,0EneståendeInnsjekking aug. 26, 2019
駅や市街地までのアクセスは少し悪いですが、近くに地元民が通う屋台や、学校が多くあり雰囲気を楽しめました。施設自体も綺麗で、スタッフもサービスもとても良かったです。シャワーとトイレが一緒になっているので気になる方はサンダルなどが必要かもしれません。総合的に、ゆっくり休めるいい施設でした。
2 netters vennetur
Ekte gjesteanmeldelse fra Expedia
8,0Veldig braInnsjekking aug. 21, 2019
很乾淨 價錢合理 但熱水不熱及沒有附吹風機這真的糟透了 如果不改善我就不推薦了
1 netters vennetur
Ekte gjesteanmeldelse fra Expedia
10,0EneståendeInnsjekking feb. 6, 2020
Betul1 netters forretningsreise
Ekte gjesteanmeldelse fra Hotels.com
10,0EneståendeInnsjekking des. 10, 2019
JU HEON1 netters forretningsreise
Ekte gjesteanmeldelse fra Hotels.com
10,0EneståendeInnsjekking des. 5, 2019
2 netters tur
Ekte gjesteanmeldelse fra Expedia
10,0EneståendeInnsjekking aug. 18, 2019
8 netters tur
Ekte gjesteanmeldelse fra Expedia
Beklager, det er ingen bilder fra reisende for dette overnattingsstedet.
Anmeldelsene og rangeringene på dette nettstedet viser kun kundenes og leverandørenes subjektive meninger. De verken representerer eller gjenspeiler hva Hotels.com mener. Verken Hotels.com eller noen av partene som står for innholdet i anmeldelsene, kan holdes ansvarlig for eventuelle skader eller tap som følge av bruken av disse anmeldelsene.