Viktig: Denne destinasjonen har muligens iverksatt reisebegrensninger grunnet COVID-19, inkludert begrensninger i losji. Sjekk nasjonale og lokale helseveiledninger for denne destinasjonen før du bestiller.

Lukk
Hopp til hovedinnhold.
Alle overnattingssteder i London, England, Storbritannia
1 rom, 2 voksne

Grange Blooms Hotel

3,5-stjerners3,5-stjerners
Montague street, 7, London, England, WC1B 5BP, Storbritannia
  • Samle stemplerHer kan du samle stempler med Hotels.com™ Rewards
7,8
Bra25 Alle våre anmeldelser kommer fra ekte gjester som har bodd på overnattingsstedet.verifiserte gjesteanmeldelser
  • 10,0
  • 8,0
  • 6,0
  • 4,0
  • 2,0

Begrens antallet anmeldelser:

25 verifiserte gjesteanmeldelser

Gjestevurdering

Følgende anmeldelser på engelsk er sendt inn av gjester fra andre land

8,0Veldig braInnsjekking mar. 13, 2020
Hotel is close to the British museum and walkable to other attractions. Many places to eat around and staff were very helpful. The room is a bit outdated but we didn’t mind since we spend most of our time out sightseeing.
3 netters romantisk tur
Ekte gjesteanmeldelse fra Expedia
10,0EneståendeInnsjekking feb. 20, 2020
Loved it, excellent hotel & location.
Jacqui1 netters tur
Ekte gjesteanmeldelse fra Hotels.com
8,0Veldig braInnsjekking feb. 28, 2020
Comfortable place, friendly staff, ideal location, some details could need a bit of updating but generally very good value for money.
2 netters tur
Ekte gjesteanmeldelse fra Hotels.com
8,0Veldig braInnsjekking feb. 21, 2020
There are several linked townhouse hotels and the picture on the site is the one down the street, not the one I stayed in. The room I was in was quaint and doesn’t have a lot of the typical hotel amenities you might expect. But overall it was a good experience.
2 netters tur
Ekte gjesteanmeldelse fra Expedia
8,0Veldig braInnsjekking feb. 13, 2020
The staff was very helpful and nice The location is fantastic
Covadonga3 netters familietur
Ekte gjesteanmeldelse fra Expedia
8,0Veldig braInnsjekking feb. 14, 2020
Great weekend stay
The staff were excellent and the room was tidy and comfortable. The proximity to metros and the British Museum were a plus.
Grant2 netters tur
Ekte gjesteanmeldelse fra Hotels.com
6,0BraInnsjekking feb. 3, 2020
Lovely area and very good access to the centre of London via Russell Square Tube Station.
2 netters romantisk tur
Ekte gjesteanmeldelse fra Expedia
8,0Veldig braInnsjekking jan. 29, 2020
Excellent position with many dining options within a short walk, but still retaining a quiet, classic refined streetscape. There are better breakfast options available than the expensive associated nextdoor property which provides breakfast for the hotel, for example try the cafe in Russell Square Gardens. Short walk to Tube, buses outside the door, and hotel backs on to British Museum.
Andy3 netters romantisk tur
Ekte gjesteanmeldelse fra Expedia
8,0Veldig braInnsjekking feb. 1, 2020
Really quaint hotel on a quiet block close to the british museum and the tube. The bed was comfortable and the room had many teas to choose from which was a nice touch! I would definitely come back for a well priced, well maintained, centrally located hotel in London!
2 netters romantisk tur
Ekte gjesteanmeldelse fra Orbitz
6,0BraInnsjekking jan. 21, 2020
The room was sold as a executive suite with a king bed . We then realized the “king bed” was two full size mattresses pushed together. The mattresses were uneven with the edges , right in the middle of our sleeping space.. definitely uncomfortable . Other than that , the room itself had the basic amenities but cleanliness could’ve been improved also .
B4 netters romantisk tur
Ekte gjesteanmeldelse fra Expedia
4,0GreitInnsjekking jan. 22, 2020
The property is dated and could do with modernising. It’s over priced , considering ours was a ‘ superior’ with king size bed the room you couldn’t swing a cat wouldn’t like to see a standard room .
1 netters tur
Ekte gjesteanmeldelse fra Expedia
10,0EneståendeInnsjekking jan. 5, 2020
good location, walking distance form kings cross / euston and oxford street, clean and friendly and good price
1 netters forretningsreise
Ekte gjesteanmeldelse fra Expedia
10,0EneståendeInnsjekking jan. 3, 2020
Great location, Fantastic staff, very helpful and friendly
2 netters romantisk tur
Ekte gjesteanmeldelse fra Expedia

Følgende anmeldelser er blitt sendt inn av hotellgjester fra andre land

2,0DårligInnsjekking mar. 13, 2020
Absence of customer empathy and satisfaction visio
Even though we had to leave the hotel at 10am to try to take an urgent flight earlier to Canada because of COVID-19 the hotel didn’t accept to reimburse or last night. In that time of crisis we see which organization have empathy and long term customer satisfaction vision and who has not.... short term revenue focus... Very disappointing. I don’t recommend the place nor its team.
Isabelle2 netters tur
Ekte gjesteanmeldelse fra Hotels.com
8,0Veldig braInnsjekking mar. 8, 2020
Super tolle Lage direkt hinter dem British Museum und in Nähe zu Shops und Restaurants, sehr freundliches und hilfsbereites Personal. Hat den Charme der viktorianischen Zeit, manches renovierungsbedürftig und leider nur englisches Fernsehen, aber dennoch werden wir bei einem weiteren Besuch in London gerne wieder dort einkehren.
Anke4 netters familietur
Ekte gjesteanmeldelse fra Expedia
6,0BraInnsjekking feb. 17, 2020
Vedenkeitin ja tee/kahvimahdollisuus huoneessa oli hyvä. Hotellihuone oli vähän remontin tarpeessa mutta siisti ja rauhallinen. Sijainti oli mainio: kaikki musikaalit ja moni museo kävelymatkan päässä.
4 netters familietur
Ekte gjesteanmeldelse fra Ebookers
10,0EneståendeInnsjekking feb. 21, 2020
Natalie6 netters familietur
Ekte gjesteanmeldelse fra Hotels.com
10,0EneståendeInnsjekking mar. 14, 2020
3 netters tur
Ekte gjesteanmeldelse fra Expedia
8,0Veldig braInnsjekking feb. 29, 2020
1 netters tur
Ekte gjesteanmeldelse fra Expedia
10,0EneståendeInnsjekking feb. 22, 2020
1 netters tur
Ekte gjesteanmeldelse fra Hotels.com
8,0Veldig braInnsjekking feb. 16, 2020
3 netters tur
Ekte gjesteanmeldelse fra Expedia
2,0DårligInnsjekking jan. 29, 2020
2 netters tur
Ekte gjesteanmeldelse fra Expedia
8,0Veldig braInnsjekking jan. 30, 2020
Julie1 netters tur
Ekte gjesteanmeldelse fra Hotels.com
10,0EneståendeInnsjekking jan. 16, 2020
3 netters tur
Ekte gjesteanmeldelse fra Expedia
10,0EneståendeInnsjekking jan. 7, 2020
Henry1 netters tur
Ekte gjesteanmeldelse fra Hotels.com
Beklager, det er ingen bilder fra reisende for dette overnattingsstedet.
Anmeldelsene og rangeringene på dette nettstedet viser kun kundenes og leverandørenes subjektive meninger. De verken representerer eller gjenspeiler hva Hotels.com mener. Verken Hotels.com eller noen av partene som står for innholdet i anmeldelsene, kan holdes ansvarlig for eventuelle skader eller tap som følge av bruken av disse anmeldelsene.