Viktig: Denne destinasjonen har muligens iverksatt reisebegrensninger grunnet COVID-19, inkludert begrensninger i losji. Sjekk nasjonale og lokale helseveiledninger for denne destinasjonen før du bestiller.

Lukk
Hopp til hovedinnhold.
Alle overnattingssteder i Kristiansand, Vest-Agder, Agder, Norge
1 rom, 2 voksne

Scandic Sørlandet

3-stjerners3-stjerners
Travparkveien 14, Kristiansand, 4636, Norge
  • Samle stemplerHer kan du samle stempler med Hotels.com™ Rewards
8,2
Veldig bra357 Alle våre anmeldelser kommer fra ekte gjester som har bodd på overnattingsstedet.verifiserte gjesteanmeldelser
Familiehotell
Rangert blant topp 13 % i Kristiansand
  • 9.5Frokost
    • Smakfull frokost
  • 9.1Atmosfære
    • Fantastisk atmosfære
  • 4.9Rom
    • Room needs to be improved
    • Ukomfortabelt
    • AC needs updating
    • Could be quieter
  • 3.2Komfort
    • Ukomfortabelt
    • Could be quieter
Vis flere

Dette sier gjestene

  • Hyggelig hotellområde
  • Parkering
  • AC needs updating
  • Could be quieter

Begrens antallet anmeldelser:

357 verifiserte gjesteanmeldelser

Gjestevurdering

6,0BraInnsjekking jun. 28, 2020
Slitt og utdatert
Tror mange synes hotellet er bra fordi det har basseng og du kan gå bort til dyreparken. Fakta er ar rommene er små, det er utrolig lytt mellom rommene. Internett der er en vits. Det er slitt på alle rom, hjelper lite med halvnye tepper i gangene. Det er dyrt for det du får.
Espen1 netters familietur
Ekte gjesteanmeldelse fra Hotels.com
6,0BraInnsjekking jun. 26, 2020
Fint hotell. Grei beliggenhet ift dyreparken. Dårlig kvalitet på mat. Ufattelig varmt på rommet uten AC og støy fra vei spesielt når vindu måtte være åpne for å prøve å kjøle ned rommet..
1 netters familietur
Ekte gjesteanmeldelse fra Hotels.com
Svar fra Team Sørlandet
Kjøre gjest! Takk for at du tar deg tid til å gi oss dine tilbakemeldinger etter ditt opphold. Beklager at ikke oppholdet sto til forventingene og jeg håper du kommer tilbake til oss i fremtiden slik at vi kan rette opp det noe skjeve inntrykket! Mvh Team Sørlandet
8,0Veldig braInnsjekking jun. 23, 2020
Gangavstand til Dyreparken og badelandet
Hotellet har fin beliggenhet i gangavstand til Dyreparken og badelandet. Sørlandssenteret ligger også i nærheten. Familierommet med fire senger er litt i minstelaget, men plassen er effektivt utnyttet. Rommene var veldig varme, så vi savnet aircondition. Redningen ble at rommet var utstyrt med en bordvifte som hjalp noe. Flott, stort utebasseng og aktivitetsområde for barn. Lekerommet inne var steng pga. korona situasjonen og frokostbuffeen var noe begrenset og uten bacon. Alt i alt er vi fornøyde med oppholdet.
Morten4 netters familietur
Ekte gjesteanmeldelse fra Hotels.com
Svar fra Team Sørlandet
Hei Morten! Tusen takk for at du tar deg tid til å gi oss din tilbakemelding etter ditt opphold. Håper å kunne ønske deg velkommen tilbake i fremtiden Mvh Team Sørlandet
8,0Veldig braInnsjekking jun. 21, 2020
Kjekt hotell for barnefamilier
Kjekt hotell for barnefamilier som skal besøke Dyreparken. Supert med oppvarmet basseng med lang åpningstid. Praktisk å spise på hotellet om kvelden, men vi var skuffet begge dager over maten som hadde store mangler. Hyggelig betjening på hele hotellet.
Jostein1 netters familietur
Ekte gjesteanmeldelse fra Hotels.com
Svar fra Team Sørlandet
Hei Jostein! Tusen takk for at du tar deg tid til å gi oss din tilbakemelding etter ditt opphold. Håper å kunne ønske deg velkommen tilbake i fremtiden Mvh Team Sørlandet
4,0GreitInnsjekking jun. 23, 2020
Lite imøtekommende personale
Ingunn2 netters familietur
Ekte gjesteanmeldelse fra Hotels.com
Svar fra Team Sørlandet
Hei Ingunn! Takk for at du tar deg tid til å gi oss dine tilbakemeldinger etter ditt opphold. Beklager at ikke oppholdet sto til forventingene og jeg håper du kommer tilbake til oss i fremtiden slik at vi kan rette opp det noe skjeve inntrykket Mvh Team Sørlandet
8,0Veldig braInnsjekking jun. 19, 2020
Kjekt familiehotell for deg som skal i Dyreparken.
Kjekt hotell - spesielt for deg som reiser med barn. Supert svømmebasseng med varmt vann og lang åpningstid. Grei Koronafrokost. Vi spiste i restauranten 2 kvelder. Hyggelig betjening, men maten var langt fra det vi forventet.
Jostein1 netters familietur
Ekte gjesteanmeldelse fra Hotels.com
Svar fra Team Sørlandet
Hei Jostein Tusen takk for at du tar deg tid til å gi oss din tilbakemelding etter ditt opphold. Håper å kunne ønske deg velkommen tilbake i fremtiden Mvh Team Sørlandet
6,0BraInnsjekking jun. 20, 2020
Nærhet til dyreparken.
Fin beliggenhet i forhold til Dyreparken. Bra frokost og fint bassengområde. Dessverre var ingen toalett oppe, noe som var et minus når vi ankom hotellet tidlig og måtte vente en stund på å få sjekket inn.
Torill2 netters familietur
Ekte gjesteanmeldelse fra Hotels.com
Svar fra Team Sørlandet
Hei Torill! Tusen takk for at du tar deg tid til å gi oss din tilbakemelding etter ditt opphold. Håper å kunne ønske deg velkommen tilbake i fremtiden Mvh Team Sørlandet
8,0Veldig braInnsjekking jun. 18, 2020
Da vi ankom var ikke rommene vi fikk rengjort. En litt dårlig start på oppholdet. I tillegg møtte vi en kjempe irritert ansatt på hotellet som kjeftet på barna for at de sto i veien, da vi ventet på vask av rommene. Det var ikke noe god opplevelse. Fint basseng med oppvarmet deilig vann og god frokost veide likevel opp for en negativ start på oppholdet.
3 netters familietur
Ekte gjesteanmeldelse fra Hotels.com
Svar fra Team Sørlandet
Kjære gjest! Takk for at du tar deg tid til å gi oss dine tilbakemeldinger etter ditt opphold. Beklager at ikke oppholdet sto til forventingene og jeg håper du kommer tilbake til oss i fremtiden slik at vi kan rette opp det noe skjeve inntrykket! Mvh Team Sørlandet
6,0BraInnsjekking jun. 17, 2020
Helt Ok hotell
Trivelig betjening og god frokost. Fint bassengområde. Greie rom med greit renhold. Vi lå på rom vendt mot E18, noe som opplevdes veldig støyende. I tillegg var det kveldssol mot rommet, så det ble utrolig varmt. Støy og varme gjorde at ingen i familien sov særlig godt. Av den grunn kommer vi nok ikke til å booke dette hotellet igjen.
Erik Bjørkli3 netters familietur
Ekte gjesteanmeldelse fra Hotels.com
Svar fra Team Sørlandet
Kjære Erik, Takk for at du tar deg tid til å gi oss dine tilbakemeldinger etter ditt opphold. Beklager at ikke oppholdet sto til forventingene og jeg håper du kommer tilbake til oss i fremtiden slik at vi kan rette opp det noe skjeve inntrykket ved ditt neste opphold. Vi ønsker selvfølgelig å hjelpe til med og finne et rolig rom til deg. Mvh Team Sørlandet
8,0Veldig braInnsjekking feb. 12, 2020
Sentralt hotell til vårt formål. Stille og roligt hotell.
3 netters familietur
Ekte gjesteanmeldelse fra Expedia
Svar fra Team Sørlandet
Kjære gjest! Tusen takk for at du tar deg tid til å gi oss din tilbakemelding på ditt opphold. Håper å kunne ønske deg velkommen tilbake i fremtiden! Mvh Team Sørlandet
8,0Veldig braInnsjekking jan. 22, 2020
En stikkontakt fungerte ikke, så telefonen ladet ikke over natten. :( Ellers veldig fornøyd.
Jin Marita1 netters forretningsreise
Ekte gjesteanmeldelse fra Hotels.com
Svar fra Team Sørlandet
Hei Jin, Tusen takk for at du tar deg tid til å gi oss din tilbakemelding etter ditt opphold. Håper å kunne ønske deg velkommen tilbake i fremtiden! Mvh Team Sørlandet
8,0Veldig braInnsjekking jan. 3, 2020
Var der rett etter at de hadde hatt stengt i julehøytiden, så det var vel kanskje ikke å forvente at alt var på stell. En del av de tingene de reklamerte med var ikke åpne. Som for eksempel badstue. Ikke var playstation i lekerommet koblet til, og heller ikke var alle apparatene fitnessrommet koblet til. Så det ble en del flying mellom resepsjon og de de forskjellige stedene. Men alt i alt var oppholdet bra.
Alf Wilhelm1 netters familietur
Ekte gjesteanmeldelse fra Hotels.com
Svar fra Team Sørlandet
Hei Alf, Tusen takk for at du tar deg tid til å gi oss din tilbakemelding etter ditt opphold. Håper å kunne ønske deg velkommen tilbake i fremtiden! Mvh Team Sørlandet
8,0Veldig braInnsjekking aug. 14, 2019
Fint opphold
Helt OK hotell. Når vi var tre personer hadde det ikke gjort noe om rommet var litt større.
Karl Ole1 netters familietur
Ekte gjesteanmeldelse fra Hotels.com
Svar fra Team Sørlandet
Hei Karl Ole, Tusen takk for at du tar deg tid til å gi oss din tilbakemelding etter ditt opphold. Håper å kunne ønske deg velkommen tilbake i fremtiden! Mvh Team Sørlandet
6,0BraInnsjekking okt. 3, 2019
Bærer preg av slitasje. Første gang jeg faktisk har frøset på et hotell-rom, og vanskelig å få varme. De burde ha skiftet vinduer, og sørget før varme også på badet. Veldig harde senger.
2 netters familietur
Ekte gjesteanmeldelse fra Hotels.com
Svar fra Cecilie
Kjære gjest! Takk for at du tar deg tid til å gi oss dine tilbakemeldinger etter ditt opphold. Beklager at ikke oppholdet sto helt opp til forventingene. Vi håper du kommer tilbake til oss i fremtiden slik at vi kan rette opp det noe skjeve inntrykket. Mvh Booking, Scandic Sørlandet
8,0Veldig braInnsjekking aug. 2, 2019
Nær dyreparken
Bodde her i forbindelse med tur til dyreparken. Greit rom, hyggelig betjening og god underholdning for barna om kvelden. Eneste negative var at vi hadde et bryllup i etasjen under oss som spiller høg musikk til kl 2 om natten.
Gudmund Hodne2 netters familietur
Ekte gjesteanmeldelse fra Hotels.com
Svar fra Team Sørlandet
Hei Gudmund! Takk for at du valgte å bo hos oss og tusen takk for hyggelig omtale. Vi setter pris på tilbakemeldingen. Håper å kunne ønske deg velkommen tilbake i fremtiden. Mvh Team Sørlandet
8,0Veldig braInnsjekking sep. 16, 2019
Mulighet for gratis parkering, kort vei til motorveien. Praktisk beliggenhet mht. jobb.
1 netters forretningsreise
Ekte gjesteanmeldelse fra Expedia
Svar fra lotte
Kjære gjest! Tusen takk for at du tar deg tid etter ditt opphold for å gi oss tilbakemeldinger. Vi setter også veldig pris på god karakter. Håper å kunne ønske velkommen tilbake ved en senere anledning. Mvh Scandic Sørlandet.
8,0Veldig braInnsjekking aug. 17, 2019
Bra hotell nær dyreparken
Bra hotell nær dyreparken. Gode senger, men putene var små og flate. Hyggelig betjening. Et minus at baren først åpnet kl 18.
Nina1 netters familietur
Ekte gjesteanmeldelse fra Hotels.com
Svar fra Charlotte
Hei Nina! Tusen takk for at du tar deg tid til å gi oss dine tilbakemelding etter ditt opphold. Håper å kunne ønske deg velkommen tilbake i fremtiden! Mvh Charlotte, Front Office Manager
10,0EneståendeInnsjekking aug. 12, 2019
Barnevennlig, fine rom, flott basseng og nydelig mat.
Inger1 netters familietur
Ekte gjesteanmeldelse fra Hotels.com
8,0Veldig braInnsjekking aug. 10, 2019
Flott hotell, fin beliggenhet til dyreparken
Kjempefint hotell, god service og fint rom med nærhet til dyreparken som selvfølgelig ble besøkt av meg og mine to små barn. Eneste minus med hotellrommet, er mangel på kjøleskap på rommet! Syns det er synd med trenden å kutte ut det på hotellrom nå..
Solfrid Torky1 netters familietur
Ekte gjesteanmeldelse fra Hotels.com
Svar fra C
Hei Solfrid! Tusen takk for gode tilbakemeldinger etter ditt opphold. Setter stor pris på at du tok deg tid til å gi oss feedback, så vi kan ta med oss ris og ros videre. Håper å kunne ønske deg velkommen igjen. Mvh Scandic Sørlandet.
8,0Veldig braInnsjekking aug. 6, 2019
Bra hotell
Stort og travelt hotell med dyreparken og Sørlandsparken som nærmeste naboer. Stor gratis parkeringsplass utenfor som gjør det enkelt å komme med bil. Hyggelige ansatte. Hotellet har en særdeles utmerket stor og variert frokost, også et bra utvalg av glutenfrie matvarer til frokost. Hotellrommene begynner å bli gamle og slitte. Kan nevne støpsler som henger løst på rommet, og flere lyspærer som ikke virker. Skittent sengeteppe. Det er heller ingen aircondition på rommene, som gjør at det blir svært varmt på rommet på sommerstid. Rommene er ellers greie. Ut i fra prisen for hotellrom her forventer man gjerne bedre, men det er klart at fasilitetene og frokosten på hotellet drar opp helhetsinntrykket.
David1 netters familietur
Ekte gjesteanmeldelse fra Hotels.com
Svar fra C
Kjære David. Tusen takk for at du tar deg tid til å gi oss dine tilbakemeldinger etter ditt opphold, og for en grei karakter. Beklager at ikke hele oppholdet sto til forventingene, men jeg håper du kommer tilbake til oss i fremtiden slik at vi kan rette opp det noe skjeve inntrykket. Mvh Scandic Sørlandet
2,0DårligInnsjekking aug. 2, 2019
Skikkelig skuffende
Bestilte et stort familierom gjennom hotels.com og fikk et bittelite rom der det ikke var mulig å sette beina på gulvet når sovesofa og babyseng var satt opp. Ikke klimaanlegg, ultravarmt hele natta. I tillegg var rommet vårt rett over røykeseksjonen på festlokalet, flott når det er bryllup og folk brøler, skriker og røyker halve natta. Når jeg klagde til resepsjonen fikk jeg beskjed om at de ikke kunne gjøre noe og at vi som familie aldri skulle ha blitt tildelt dette rommet. Absolutt ingen nyhet for oss. Var dumme nok til å bestille buffet på hotellet første kvelden. Jeg har små barn som lager bedre mat enn det de presterte her for 295,- pr person. Siste natta ble vi omplassert til et rom med størrelsen vi hadde bestilt. Litt i seneste laget. Dårlig gjort å plassere en barnefamilie i et slikt rom, spesielt siden vi hadde bestilt et større rom LANG tid i forveien. Ingen form for refusjon og knapt en beklagelse. Frister ikke til gjentagelse. Hvis resten av Scandichotellene fungerer like dårlig er det nok av andre hotellkjeder. Ser at standardsvaret fra hotellet ved klager er at de håper gjestene kommer tilbake så de kan forandre det dårlige inntrykket. Spar dere for slik svada.
Peter3 netters familietur
Ekte gjesteanmeldelse fra Hotels.com
8,0Veldig braInnsjekking aug. 1, 2019
Heiskapasitet burde økes Fin frokost
Knut2 netters familietur
Ekte gjesteanmeldelse fra Hotels.com
8,0Veldig braInnsjekking aug. 5, 2019
Anbefales
På tur med barn og venner. Hotellet har gratis parkering, har fine fasiliteter og aktiviteter for barn i ulike aldere. God og variert mat, både frokosten og middagsbufféten. Behagelige senger, treningsrommet var fint og badebassenget ble flittig brukt. Vil absolutt anbefale hotellet! Det eneste som trekker litt ned er at det er litt lytt, og tidvis lavt trykk på vannet i forhold til klosett.
2 netters familietur
Ekte gjesteanmeldelse fra Hotels.com
10,0EneståendeInnsjekking aug. 3, 2019
Hyggelig opphold
Tre finne nettet på hotellet. Bodde i 3.etg mot parkeringsplassen/inngang, ikke noe problem med støy. Hyggelig betjening. God frokost og anbefaler også biffen på kvelden. Rent på rommene og kort vei til å gå til Dyreparken med fin gangvei.
Rita3 netters familietur
Ekte gjesteanmeldelse fra Hotels.com
10,0EneståendeInnsjekking aug. 1, 2019
Alarm lyden er litt for høyt og skummelt for barna
Veldig gode og fantastiske personaler som lage en gode atmosfare og behagelig opphold for oss.
Aliakbar3 netters familietur
Ekte gjesteanmeldelse fra Hotels.com
10,0EneståendeInnsjekking jul. 28, 2019
Koselig personell... Ungen stortrivdes der, pgr av Bading, Leking, Disko på kvelden, og mange muligheter på dagen...
4 netters familietur
Ekte gjesteanmeldelse fra Expedia
Svar fra Booking
Takk for en hyggelig tilbakemelding. Vi gjør vårt ytterste for å være Barnas Hotell, og vi setter stor pris på å høre at det faller i smak, service er også noe vi har et stort fokus på. Håper de voksne også hadde et deilig opphold hos oss, så håper vi på å ønske dere velkommen tilbake.
10,0EneståendeInnsjekking jul. 27, 2019
Perfekt for barnefamilier på sommeren
Reiste i forbindelse med besøk i Dyreparken. Grei gåavstand og mye spennende på hotellet for barna. God mat, rent og pent.
Marianne Z1 netters familietur
Ekte gjesteanmeldelse fra Hotels.com
4,0GreitInnsjekking jul. 22, 2019
Små familierom, ikke egnet for mer enn 3 pers.
Bestilte familie rom til 5, 2 voksne, 2 barn og 1 spedbarn. Dagen før oppholdet ringer en fra hotelllet og spør om det er greit med et rom hvor spedbarnet ikke får egen seng, sier det ikke er greit, og bekrefter at vi kommer som bestilt. Når vi skal sjekke inn er bestillingen endret til 4 personer, og vi får et rom hvor det ikke er plass til egen seng til spedbarnet. Det er ikke annet ledig og vi må ta dette til samme pris. De kaller rommet vi fikk familie rom, (veldig lite rom)men det er ikke egnet til mer enn 2 voksne som deler seng og 1 barn.
Skage1 netters familietur
Ekte gjesteanmeldelse fra Hotels.com
Svar fra Booking
Kjære gjest! Vi setter utrolig stor pris på at du tar deg tid til å informere oss om hvordan dere opplevde deres opphold her hos oss. Vi beklager på det det sterkeste at vi ikke levde opp til forventningene deres og dekket deres behov. Vi håper dere kommer tilbake til oss i fremtiden slik at vi kan rette opp det noe skjeve inntrykket. Mvh Booking, Scandic Sørlandet
8,0Veldig braInnsjekking jul. 24, 2019
Bra opphold, men varmt.
Fint hotell, med bra opplegg for barn og deilig utebasseng. Stort minus for at det ikke var noen form for kjøling på rommet i den ekstreme varmen som var.
Atle3 netters familietur
Ekte gjesteanmeldelse fra Hotels.com
4,0GreitInnsjekking jul. 22, 2019
Hotell med stort potensiale, fint opplegg for barn og bra frokost. Familie rommet vi fikk først var utrolig lite, masse støy fra E18, og veldig varmt, uten aircondition må vinduer stå åpne på så få kvm. Det var også ett conecting-room, døren var åpen inn til nabo og D hadde åpenbart vært folk der. Vi fikk byttet til annet større rom heldigvis. Like varmt, men større og mye mindre støy fra motorvei. Hotellet har mye klager, alle tre dager vi var der, sto d folk i resepsjonen og klaget ved flere anledninger. Veldig usikker på om vi kommer igjen
Hilde3 netters familietur
Ekte gjesteanmeldelse fra Hotels.com
4,0GreitInnsjekking jul. 26, 2019
Hadde bestilt er familierom for 4 mennesker som kostet over 3000 kr døgnet. Forventet da litt mer enn et vanlig str hotellrom, hvor det var klemt inn en sovesofa. Når sovesofaen uten liggekomfort var utslått, var det ikke gulvplass igjen. De øvrige på rommet måtte oppholde seg i sengene, når en feks skulle gå på badet. I tillegg var det fryktelig dårlig luft på et veldig varmt rom, som ikke hadde noen form for ventilasjon eller aircondition utenom vinduer som hadde stått i stekende solskinn. For å få inn litt luft i løpet av natta trakk vi ikke for gardinene slik at rommet i tillegg til å være varmt ikke ble mørkt. Hvis man skal si noe positivt var det praktisk med «gratis» parkering i gangavstand til dyreparken. Middags- og frokostbuffeen på hotellet hadde også et brukbart utvalg og noe for enhver smak.
Marianne1 netters familietur
Ekte gjesteanmeldelse fra Hotels.com
Svar fra Booking
Hei Marianne, Tusen takk for at du tar deg tid til å gi oss dine tilbakemelding etter ditt opphold. Vi beklager på det det sterkeste at vi ikke levde opp til forventningene deres og dekket deres behov. Det du beskriver burde aldri ha skjedd. Vi håper dere kommer tilbake til oss i fremtiden slik at vi kan rette opp det noe skjeve inntrykket. Mvh Booking, Scandic Sørlandet
8,0Veldig braInnsjekking jul. 24, 2019
Veldig varmt på rommet. Kunne kanskje hatt bedrr aircondition
1 netters familietur
Ekte gjesteanmeldelse fra Expedia
8,0Veldig braInnsjekking jul. 24, 2019
Nye vasker på badet som egentlig er ubrukelige. Ligger vann over alt når en har vasket seg. Ellers bra opphold
Torbjaern2 netters familietur
Ekte gjesteanmeldelse fra Hotels.com
10,0EneståendeInnsjekking jul. 10, 2019
Familievennlig.
Bra hotell til en grei pris med kort avstand til dyreparken. Veldig god mat i buffeen. Gode senger. Fint lekeområde og bassengområde. Veldig familievennlig. Eneste minus var at det ble veldig varmt på rommet på kveld/natt, hadde bare et vindu som kunne lukkes opp ca 10cm.
Ann Cecilie2 netters familietur
Ekte gjesteanmeldelse fra Hotels.com
8,0Veldig braInnsjekking jul. 22, 2019
Bra opphold. Å god service og fin mat.
Bra opphold,men fryktelig mye støy i fra bassenget fra kl 07 på morgenen.
Inger marit1 netters familietur
Ekte gjesteanmeldelse fra Hotels.com
8,0Veldig braInnsjekking jul. 22, 2019
Hotell tilrettelagt for barn
På sommerstid er dette et hotell for barn. Reiste selv med barn og hadde et flott opphold. Ender man på dette hotellet for feks en romantisk helg vil oppholdet fortone seg som et mareritt😂
1 netters familietur
Ekte gjesteanmeldelse fra Hotels.com
Svar fra Lotte
Hei! Tusen takk for at du tar deg tid til å gi oss dine tilbakemelding etter ditt opphold. Håper å kunne ønske deg velkommen tilbake i fremtiden! Mvh Booking, Scandic Sørlandet
2,0DårligInnsjekking jul. 18, 2019
Ikke en gang til
Udatert hotell, dårlig mat - for liten kapasitet på kjøkken. Dårlige senger, små familierom,
Harald2 netters familietur
Ekte gjesteanmeldelse fra Hotels.com
6,0BraInnsjekking jul. 15, 2019
Fint hotell med bra beliggenhet. Hadde rom i 3 etg. Hvor det var supervarmt. Var en vifte på rommet som gjorde at det ble mulig å sove der.
Tom Egil1 netters familietur
Ekte gjesteanmeldelse fra Hotels.com
6,0BraInnsjekking jul. 16, 2019
Greit hotell med litt forbedringspotensiale
Veldig lite rom for 4. Ikke bra seng. Skittent. Lå chips, brukt snus og korker under seng itillegg til mye støv. Støyete siden dette var i første etasje ved inngangs parti. Greit med basseng tilknyttet hotell. Ikke så kjappe med å rydde i frokostsalen slik at det var mye skittent på bordene og mye folk (som det er i høysesong)
Steinar1 netters familietur
Ekte gjesteanmeldelse fra Hotels.com
Svar fra Lotte
Hei Steinar, Takk for at du tar deg tid til å gi oss dine tilbakemeldinger etter ditt opphold. Beklager at ikke oppholdet sto til forventingene og jeg håper du kommer tilbake til oss i fremtiden slik at vi kan rette opp det noe skjeve inntrykket. Mvh Booking, Scandic Sørlandet
8,0Veldig braInnsjekking jul. 11, 2019
For dårlig trykk i dusjen, måtte nesten skvette vannet på kroppe, til å få topp kvalitet.
3 netters familietur
Ekte gjesteanmeldelse fra Expedia
8,0Veldig braInnsjekking jul. 11, 2019
Grei natt med mye familier. Koste oss.
Jin Marita1 netters forretningsreise
Ekte gjesteanmeldelse fra Hotels.com
10,0EneståendeInnsjekking jul. 11, 2019
Stor takk til Hotel Scandic for et supert opphold!
Barnebarna og vi voksne storkoste oss. Deilig å kunne trekke seg tilbake etter besøk i Dyreparken. Riktig god mat, morsomt lekerom og herlig basseng. Fint at bilene kunne stå ved hotellet i to dager.
Øyvind1 netters familietur
Ekte gjesteanmeldelse fra Hotels.com
8,0Veldig braInnsjekking jul. 9, 2019
Bra beliggenhet viss du skal i dyreparken. Masse aktiviteter for barna. Burde isolere bedre med nye vinduer da det er en del bråk ifra motorveien.
thomas3 netters familietur
Ekte gjesteanmeldelse fra Hotels.com
10,0EneståendeInnsjekking jul. 3, 2019
Gåavstand til Dyreparken
Vi tok turen til Kristiansand for å besøke Dyreparken. Scandic Sørlandet ble valget pga. den korte gåavstanden til parken. Vi var så heldige å få et badekar på tomannsrommet, noe som var veldig forfriskende etter en lang dag i parken. Hotellet var tilpasset barnefamilier, men det fungerte fint å være et barnløst par der også.
Joakim2 netters romantisk tur
Ekte gjesteanmeldelse fra Hotels.com
8,0Veldig braInnsjekking jul. 8, 2019
Bra, men trangt
Flott hotell med supert svømmebasseng (ute). Altfor trangt familierom. Nesten ikke plass til å snu seg.
Bernhard L.1 netters familietur
Ekte gjesteanmeldelse fra Hotels.com
4,0GreitInnsjekking jul. 4, 2019
Frekke, fordomsfulle og uhøffelig persinale. Stor og fin frokostbuffe med et strort utvalg.
2 netters vennetur
Ekte gjesteanmeldelse fra Expedia
Svar fra Lotte
Hei! Vi setter utrolig stor pris på at du tar deg tid til å informere oss om hvordan dere opplevde deres opphold her hos oss. Vi beklager på det det sterkeste at vi ikke levde opp til forventningene deres. Det du beskriver burde aldri ha skjedd og vi har tatt dette opp med Resepsjonen og Husøkonom slik at dette ikke skal skje igjen. Mvh Charlotte, Front Office Manager
10,0EneståendeInnsjekking jul. 5, 2019
Bra Hotel!
Var her for Palmesus! Fungerte veldig bra å bo her, og fikk tatt oss en kjapp tur i Dyreparken før festivalen! Frokosten var enestående, med alt fra egg og bacon til brie ost og kjeks
Marius2 netters vennetur
Ekte gjesteanmeldelse fra Hotels.com
Svar fra lotte
Hei Marius! Takk for strålende tilbakemelding. Hjertelig velkommen igjen! Mvh Charlotte, Front Office Manager
10,0EneståendeInnsjekking jun. 29, 2019
Positivt og negativt
Litt for lytt inn til naborommet, litt smal seng for to voksne mennesker, mye bråk fra bassengområdet til sent på kveld (barn på 3 år som la seg kl 19), litt negativt at vi måtte få luft gjennom vinduene, pga bråket. Ble ellers svært varmt på rommet. Ellers nydelig mat, flott hotell og fin gangavstand til dyreparken
Helene3 netters familietur
Ekte gjesteanmeldelse fra Hotels.com
Svar fra Lotte
Hei Helene, Vi setter pris på all tilbakemelding, takk for at du tok deg tid til og skrive. Vi skal ta feilene videre og ved ditt neste opphold skal vi hjelpe til med og finne et rolig rom til deg. Mvh Charlotte, Front Office Manager
10,0EneståendeInnsjekking jun. 30, 2019
God service. Bra familiehotell 😊
Alla1 netters familietur
Ekte gjesteanmeldelse fra Hotels.com
6,0BraInnsjekking jun. 29, 2019
Delvis fornøyd
Veldig fornøyd med rommet, men det var fryktelig varmt der til tross for at vinduene var helt oppe. Det var også et problem å tappe ut vannet fra badekaret, da alt bare rant utover hele gulvet.
Malin1 netters tur
Ekte gjesteanmeldelse fra Hotels.com
Beklager, det er ingen bilder fra reisende for dette overnattingsstedet.
Anmeldelsene og rangeringene på dette nettstedet viser kun kundenes og leverandørenes subjektive meninger. De verken representerer eller gjenspeiler hva Hotels.com mener. Verken Hotels.com eller noen av partene som står for innholdet i anmeldelsene, kan holdes ansvarlig for eventuelle skader eller tap som følge av bruken av disse anmeldelsene.