Viktig: Denne destinasjonen har muligens iverksatt reisebegrensninger grunnet COVID-19, inkludert begrensninger i losji. Sjekk nasjonale og lokale helseveiledninger for denne destinasjonen før du bestiller.

Lukk
Hopp til hovedinnhold.
Alle overnattingssteder i London, England, Storbritannia
1 rom, 2 voksne

Marlin Apartments London City - Queen Street

4-stjerners4-stjerners
30 Queen Street, London, England, EC4R 1BR, Storbritannia

Leilighet med 4 stjerner og kjøkken, nær St. Paul's Cathedral
  • Samle stemplerHer kan du samle stempler med Hotels.com™ Rewards
Drikkevarer
Fantastisk bar
Internett
Bra Internett
Plassering
Flott beliggenhet
Komfort
Komfortabelt

Marlin Apartments London City - Queen Street

fra 2 151 NOK
  • Studio, 1 queensize-seng
  • Leilighet, 1 soverom
  • Leilighet, 2 soverom
  • Leilighet – family, 1 soverom
  • Leilighet – family, 2 soverom

I nærheten av Marlin Apartments London City - Queen Street

Landemerker

  • I London sentrum
  • St. Paul's Cathedral – 7 min til fots
  • London Bridge – 9 min til fots
  • Borough Market – 11 min til fots
  • Tate Modern – 12 min til fots
  • The Gherkin – 12 min til fots
  • Liverpool Street – 13 min til fots
  • The Shard – 15 min til fots

Transportmuligheter

  • London (LCY-London City) – 16 min med bil
  • London (LHR-Heathrow) – 50 min med bil
  • London (LGW-Gatwick) – 81 min med bil
  • Cannon Street stasjon – 3 min til fots
  • London Blackfriars stasjon – 10 min til fots
  • City Thameslink stasjon – 10 min til fots
  • Mansion House undergrunnsstasjon – 1 min til fots
  • Cannon Street undergrunnsstasjon – 2 min til fots
  • Bank undergrunnsstasjon – 5 min til fots

Overblikk

Viktig informasjon

Størrelse

  • 92 leiligheter

Ankomst/avreise

  • Innsjekkingstid er fra kl. 15.00 til når som helst
  • Utsjekkingstidspunkt er kl. 10.30
En resepsjonist vil ta imot gjestene ved ankomst. Kontakt overnattingsstedet ved hjelp av kontaktinformasjonen på bestillingsbekreftelsen for mer informasjon. Kredittkortet som ble brukt til bestillingen, må fremvises sammen med gyldig legitimasjon ved innsjekking.
Gjestene må sjekke inn innen kl. 09.00 neste dag.

Påbudt ved innsjekking

  • Kredittkort kreves for utilsiktede utgifter

  • Myndighetsutstedt ID-kort med foto kan være påkrevd

  • Laveste alder for innsjekking er 18

Reise med andre

Kjæledyr

  • Kjæledyr ikke tillatt

Transport

Parkering

  • Ingen parkering

Betalingsmåter på overnattingsstedet

Annen informasjon

  • Røykfritt hotell
*Se liten skrift for ytterligere detaljer eller ekstra avgifter

Bestyreren

Bestyreren

Snakker: Rumensk, engelsk.

På overnattingsstedet

Tjenester
  • Døgnåpen resepsjon
  • Resepsjonstjenester
  • Renseri/klesvask
  • Vaskeritjenester
  • Bagasjeoppbevaring
Fasiliteter
  • Heis
Tilpasning
  • Tilpasset bad for funksjonshemmede
  • Tilpasset rom for funksjonshemmede
Språk som snakkes
  • Rumensk
  • engelsk

I leiligheten

Føl deg som hjemme
  • Strykejern/-brett
  • Vaskemaskin/tørketrommel
Frisk deg opp
  • Dusj-/badekar-kombinasjon
  • Gratis toalettartikler
Underholdning
  • Flatskjerm-TV
  • Kabel-TV
Mat og drikke
  • Kjøleskap/fryser i full størrelse
  • Mikrobølgeovn
  • Kjøkken
  • Komfyrtopp
  • Kjøkkenutstyr
  • Oppvaskmaskin
  • Gratis vann på flaske

Vilkår for Marlin Apartments London City - Queen Street

Kalles også

  • Marlin Queen Street Apartment London
  • Marlin Queen Street
  • Marlin Apartments London City - Queen Street London
  • Marlin Apartments London City - Queen Street Apartment
  • Marlin Apartments London City - Queen Street Apartment London
  • Marlin Queen Street Apartment
  • Marlin Queen Street London
  • Marlin Queen Street
  • Marlin Apartments Queen Street Hotel London
  • Marlin Apartments Queen Street London, England

Vilkår

Dette hotellets grunnregel er å avvise enkelte bestillinger for gruppebegivenheter eller fester, inkludert utdrikningslag.

Gjester må kontakte overnattingsstedet i forkant for å reservere sovesofa. Føl deg trygg med sikkerhetstiltak som brannslukningsapparat, røykvarsler, sikkerhetssystem og førstehjelpsskrin på stedet.

Dette overnattingsstedet opplyser om at tiltak er iverksatt hva gjelder ekstra renhold og gjestenes sikkerhet.

Profesjonell rengjøring av overnattingsstedet; desinfeksjonsmiddel brukes til rengjøring av overnattingsstedet; overflater som berøres ofte, blir rengjort med desinfeksjonsmiddel mellom hvert opphold; sengetøy og håndklær vaskes på minst 60°C.

Merk at kulturelle normer og regler for gjester kan variere avhengig av land og overnattingssted. Det er overnattingsstedet som har bestemt reglene som er oppgitt. Dette overnattingsstedet har de nødvendige lisensene i henhold til gjeldende lovgivning.Ferieboligens registreringsnummer No Registration ID

Obligatoriske gebyrer

Depositum: 500 GBP per rom per opphold

Valgfrie tillegg

Krybber/barnesenger er tilgjengelige mot et tillegg på 15.0 GBP per dag

Vi har inkludert alle gebyrene overnattingsstedet har informert oss om. Gebyrene kan imidlertid variere, for eksempel basert på oppholdets lengde eller enheten du bestiller.

Vanlige spørsmål om Marlin Apartments London City - Queen Street

  • Tilbyr Marlin Apartments London City - Queen Street gratis avbestilling og full refusjon?
    Ja, Marlin Apartments London City - Queen Street har fullt refunderbare rom tilgjengelige for bestilling på nettstedet vårt, og du kan avbestille inntil et par dager før innsjekking. Bare husk å ta en titt på avbestillingsreglene deres for de spesifikke vilkårene og betingelsene.
  • Tilbyr Marlin Apartments London City - Queen Street parkering?
    Beklager, det er ingen parkeringsmuligheter på Marlin Apartments London City - Queen Street.
  • Er det tillatt med kjæledyr på Marlin Apartments London City - Queen Street?
    Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.
  • Hva er innsjekkings- og utsjekkingstidene på Marlin Apartments London City - Queen Street?
    Innsjekking er mulig fra kl. 15.00 til når som helst. Du må sjekke ut innen kl. 10.30.
  • Finnes det restauranter på eller i nærheten av Marlin Apartments London City - Queen Street?
    Ja. Dette er noen av restaurantene i nærheten: Domino's Pizza (1 minutters gange), Wagamama (1 minutters gange) og Sugar Loaf (1 minutters gange).

Nylige anmeldelser

Bra 7,8 Av 134 anmeldelser

Enestående 10,0
The accommodation was in a great location for access to the tube. Our washing/dryer machine wasn't working but as the complex wasn't as busy, as it's in the business district, the manager helped us out with another facility within the complex.
Nicole, au2 netters familietur
Enestående 10,0
Marlin Apartments during 2019 Winter Holidays
The apartment is close to Mansion House Tube Station which is very good. Nearby there are several restaurants and food markets as Tesco for example. The location quiet and the apartment has all the appliances needed.
Alexandra, us9 netters familietur
Veldig bra 8,0
Good Location
Good Location. Very nice and helpful people .
ARSHI, us2 netters familietur
Enestående 10,0
Anniversary Weekend
Had a fantastic wedding anniversary weekend break. Such a great location. A well equipped apartment with a mod cons. And at a reasonable price for the location. Definitely recommend and will be returning.
John-Paul, gb2 netters familietur
Enestående 10,0
Great Location!
The location was excellent and close to everywhere we needed. Many restaurants close by. Secure entrance to building so felt safe. Very friendly staff. Will stay here again when we return.
Erika, us2 netters familietur
Greit 4,0
Like an old dorm w/ no attention to basic details
This property is described as an "upscale apartment" which is untrue. An accurate description would be a dated dormitory with no attention to basic details. The only positive elements are: (1) location, (2) equipped kitchen, (3) clean bed. After that it falls apart. The hallways smell AWFUL. There are automatic air fresheners on the walls, every few feet and they are disgusting. My first thought was, "what are they trying to cover up?" Once you're in your own room, you can't escape the smell, it seeps in. In addition to the unfortunate smell the hallway carpet is old and filthy. The front porch door doesn't shut fully unless it's locked. But the lock & key are rusted and don't work. I woke up on my last night to realize that the porch door had been opening and closing, due to the wind, all night. The front door has a bolt lock in addition to a chain lock. The chain lock is basically homemade. Whomever fashioned this system didn't cut the opening large enough to fit the chain. So you have to "tie" the chain shut if you'd like to use it (see photo). The lobby is extremely basic and the desk staff is rude, unhelpful and on their cell phones. If you'd like to leave a bag at the desk before/after check-in, you will move it yourself to a back exit with no security. The electrical room, next to my unit, had a broken door so it is essentially an open, creepy, unsafe oversight. In sum: stay anywhere else possible.
us3 netters forretningsreise
Greit 4,0
Disappointing stay
Charged £30 for leaving bags and changing in apartment that had been cleaned and prepared for clients 1 hr 45 mins before check in time. Asked to pay £54 for linen so we could use the sofabed in the apartment. Only 2 bath towels left in apartment for 4 adults booking. Miniature canisters used for administering illegal highs found in otherwise clean apartment. No response from Marlin Apartments to my complaints.
gb1 netters familietur
Bra 6,0
Comfy but couple of inconveniences.
Studio apartment was comfortable and well supplied. Bed was very comfortable. No plug near a mirror for hair drying. We were disappointed that the elevator was out of service for a time but we were given help with our bags.
Fran and, us1 netters tur
Veldig bra 8,0
Good overnighter
Entrance is via fob access, so 24/7. Room doors are key lockable, and you need to lock the door every time you leave: not obvious in these days of automatic lock mechanism. Rooms do not have air conditioning but a fan is provided. My bathroom ceiling extractor was very noisy with a red light on, so I was upgraded to from a studio to a one bedroom unit. Either were acceptable. The TV in the upgraded room needed a callout as there was a cable missing. The man was prompt in arriving and soon sorted the problem. The upgraded room was missing the fan! Tube access is great - the main reason for booking - with Mansion House and Cannon Street both being about 1 minute walk. It is handy for buses, but as the circle line was not operational when I was there, I decided to walk to Liverpool Street. It took only about 15 minutes. The fridge/freezer is an excellent size. Bottled water and 4 tea bags and 4 milk sachets are provided, along with a filter coffee cafeteiere sachet
tina, gb1 netters tur
Veldig bra 8,0
A decent apartment at a great location
Located right next to Mansion station, I was quite irritated by the noise and vibration from the Tube, particularly early in the morning and at late night.
gb3 netters forretningsreise

Marlin Apartments London City - Queen Street

Inneholder beskrivelsen av dette overnattingsstedet feil eller mangler? Si ifra