Hopp til hovedinnhold.
Alle overnattingssteder i London, England, Storbritannia
1 rom, 2 voksne

Marlin Queen Street

4-stjerners4-stjerners
30 Queen Street, London, England, EC4R 1BR, Storbritannia

Leilighet med 4 stjerner og kjøkken, nær Royal Exchange
  • Gratis wi-fi
  • Samle netterHer kan du samle Hotels.com™ Rewards-netter
Basert på 477 anmeldelser via reiserangering fra TripAdvisor.

Reiserangering fra TripAdvisor

Internett
Bra Internett
Plassering
Flott beliggenhet
Service
Fantastisk service
Komfort
Komfortabelt

Marlin Queen Street

fra 1 235 NOK
  • Studio, 1 queensize-seng
  • Leilighet, 1 soverom
  • Leilighet, 2 soverom
  • Leilighet – family, 1 soverom
  • Leilighet – family, 2 soverom

I nærheten av Marlin Queen Street

Landemerker

  • I London sentrum
  • Royal Exchange – 6 min til fots
  • St. Paul's Cathedral – 7 min til fots
  • Globe Theatre – 8 min til fots
  • London Stock Exchange – 10 min til fots
  • London Bridge – 10 min til fots
  • Museum of London – 11 min til fots
  • Borough Market – 11 min til fots

Transportmuligheter

  • London (LCY-London City) – 16 min med bil
  • London (LHR-Heathrow) – 51 min med bil
  • London (LGW-Gatwick) – 89 min med bil
  • Cannon Street stasjon – 3 min til fots
  • London Blackfriars stasjon – 10 min til fots
  • City Thameslink stasjon – 10 min til fots
  • Mansion House undergrunnsstasjon – 1 min til fots
  • Cannon Street undergrunnsstasjon – 2 min til fots
  • Bank undergrunnsstasjon – 5 min til fots

Overblikk

Viktig informasjon

Størrelse

  • 92 leiligheter

Ankomst/avreise

  • Innsjekkingstid er fra kl. 15.00 til kl. 05.30
  • Utsjekkingstidspunkt er kl. 10.30
Dette hotellet krever et depositum på GBP 500 for helgeopphold (fredag til søndag). På alle andre oppholdsdatoer kreves et Depositum på GBP 200. For å fullføre bestillingsprosessen og få ytterligere informasjon kan gjestene ta kontakt med kontoret ved hjelp av informasjonen i bekreftelsen de fikk tilsendt etter bestilling.
Kredittkortet som ble brukt til bestillingen, må fremvises sammen med gyldig legitimasjon ved innsjekking. Gjester som vil ha ytterligere detaljer, kan kontakte overnattingsstedet ved hjelp av informasjonen i bestillingsbekreftelsen de fikk tilsendt etter bestilling.
Gjestene må sjekke inn innen kl. 09.00 neste dag. Gjester som vil ha ytterligere detaljer, kan kontakte overnattingsstedet ved hjelp av informasjonen i bestillingsbekreftelsen de fikk tilsendt etter bestilling.

Påbudt ved innsjekking

  • Kredittkortbetaling av depositum kreves

  • Myndighetsutstedt ID-kort med foto kreves

  • Laveste alder for innsjekking er 18

Reise med andre

Kjæledyr

  • Kjæledyr ikke tillatt

Internett

  • Gratis wi-fi på fellesområdene

  • Gratis wi-fi på rommene

Transport

Parkering

  • Ingen parkering

Betalingsmåter på overnattingsstedet

Annen informasjon

  • Røykfritt hotell
*Se liten skrift for ytterligere detaljer eller ekstra avgifter

På overnattingsstedet

Tjenester
  • Døgnåpen resepsjon
  • Resepsjonstjenester
  • Renseri/klesvask
  • Vaskeritjenester
  • Bagasjeoppbevaring
Tilpasning
  • Tilpasset bad for funksjonshemmede
Språk som snakkes
  • Rumensk
  • engelsk

I leiligheten

Føl deg som hjemme
  • Strykejern/-brett
  • Vaskemaskin/tørketrommel
Frisk deg opp
  • Dusj-/badekar-kombinasjon
  • Gratis toalettartikler
Underholdning
  • Flatskjerm-TV
  • Kabel-TV
Hold deg tilkoblet
  • Gratis wi-fi
Mat og drikke
  • Kjøleskap/fryser i full størrelse
  • Mikrobølgeovn
  • Kjøkken
  • Komfyrtopp
  • Kjøkkenutstyr
  • Oppvaskmaskin
  • Gratis vann på flaske

Vilkår for Marlin Queen Street

Kalles også

  • Marlin Queen Street Apartment London
  • Marlin Queen Street Apartment
  • Marlin Queen Street London
  • Marlin Queen Street
  • Marlin Apartments Queen Street Hotel London
  • Marlin Apartments Queen Street London, England
  • Marlin Queen Street London
  • Marlin Queen Street Apartment
  • Marlin Queen Street Apartment London

Vilkår

Dette hotellets grunnregel er å avvise enkelte bestillinger for gruppebegivenheter eller fester, inkludert utdrikningslag.

Gjester må kontakte overnattingsstedet i forkant for å reservere sovesofa. Merk at kulturelle normer og regler for gjester kan variere avhengig av land og overnattingssted. Det er overnattingsstedet som har bestemt reglene som er oppgitt.

Obligatoriske gebyrer

Depositum: 200.00 GBP per opphold

Valgfrie tillegg

Krybber/barnesenger er tilgjengelige mot et tillegg på 15.0 GBP per dag

Vi har inkludert alle gebyrene overnattingsstedet har informert oss om. Gebyrene kan imidlertid variere, for eksempel basert på oppholdets lengde eller enheten du bestiller.

Nylige anmeldelser

Bra 7,6 Av 139 anmeldelser

Greit 4,0
Like an old dorm w/ no attention to basic details
This property is described as an "upscale apartment" which is untrue. An accurate description would be a dated dormitory with no attention to basic details. The only positive elements are: (1) location, (2) equipped kitchen, (3) clean bed. After that it falls apart. The hallways smell AWFUL. There are automatic air fresheners on the walls, every few feet and they are disgusting. My first thought was, "what are they trying to cover up?" Once you're in your own room, you can't escape the smell, it seeps in. In addition to the unfortunate smell the hallway carpet is old and filthy. The front porch door doesn't shut fully unless it's locked. But the lock & key are rusted and don't work. I woke up on my last night to realize that the porch door had been opening and closing, due to the wind, all night. The front door has a bolt lock in addition to a chain lock. The chain lock is basically homemade. Whomever fashioned this system didn't cut the opening large enough to fit the chain. So you have to "tie" the chain shut if you'd like to use it (see photo). The lobby is extremely basic and the desk staff is rude, unhelpful and on their cell phones. If you'd like to leave a bag at the desk before/after check-in, you will move it yourself to a back exit with no security. The electrical room, next to my unit, had a broken door so it is essentially an open, creepy, unsafe oversight. In sum: stay anywhere else possible.
us3 netters forretningsreise
Greit 4,0
Disappointing stay
Charged £30 for leaving bags and changing in apartment that had been cleaned and prepared for clients 1 hr 45 mins before check in time. Asked to pay £54 for linen so we could use the sofabed in the apartment. Only 2 bath towels left in apartment for 4 adults booking. Miniature canisters used for administering illegal highs found in otherwise clean apartment. No response from Marlin Apartments to my complaints.
gb1 netters familietur
Bra 6,0
Comfy but couple of inconveniences.
Studio apartment was comfortable and well supplied. Bed was very comfortable. No plug near a mirror for hair drying. We were disappointed that the elevator was out of service for a time but we were given help with our bags.
Fran and, us1 netters tur
Veldig bra 8,0
Good overnighter
Entrance is via fob access, so 24/7. Room doors are key lockable, and you need to lock the door every time you leave: not obvious in these days of automatic lock mechanism. Rooms do not have air conditioning but a fan is provided. My bathroom ceiling extractor was very noisy with a red light on, so I was upgraded to from a studio to a one bedroom unit. Either were acceptable. The TV in the upgraded room needed a callout as there was a cable missing. The man was prompt in arriving and soon sorted the problem. The upgraded room was missing the fan! Tube access is great - the main reason for booking - with Mansion House and Cannon Street both being about 1 minute walk. It is handy for buses, but as the circle line was not operational when I was there, I decided to walk to Liverpool Street. It took only about 15 minutes. The fridge/freezer is an excellent size. Bottled water and 4 tea bags and 4 milk sachets are provided, along with a filter coffee cafeteiere sachet
tina, gb1 netters tur
Veldig bra 8,0
A decent apartment at a great location
Located right next to Mansion station, I was quite irritated by the noise and vibration from the Tube, particularly early in the morning and at late night.
gbBusinessreise

Marlin Queen Street

Inneholder beskrivelsen av dette overnattingsstedet feil eller mangler? Si ifra